Nationala feminina de handbal va incerca sa salveze onoarea sporturilor de echipa din Romania si sa achizitioneze pe ultima suta de metri biletele pentru Olimpiada de la Beijing, disponibile daca vor ocupa unul din primele doua locuri la turneul de la Bucuresti.

Fetele antrenate de Gheorghe Tadici vor infrunta reprezentativele Japoniei (vineri), Ungariei (simbata) si Poloniei (duminica). „Pentru multe jucatoare din actuala generatie este ultima sansa de a cistiga o medalie olimpica. Ar fi frumos ca noi, cele care sintem la final de cariera, sa incheiem activitatea cu o medalie, si aceea la Olimpiada“, a spus capitanul tricolorelor, Steluta Luca.
Publicitate

Handbalistele romane au primit, dupa antrenamentul de joi dimineata, vizita presedintilor ANS si COSR, Octavian Bellu, respectiv Octavian Morariu. „Ne-au incurajat si bineinteles ca ne-au promis si o premiere. Intii de toate insa trebuie sa obtinem rezultate“, a mai spus Luca.

Desi s-au pregatit in ultimele saptamini cu lotul national, Tereza Tamas, Oana Soit, Raluca Ivan si Cristina Nicolae au fost trimise acasa intrucit regulamentul forului international nu permite decit prezenta a 14 jucatoare pe foaia oficiala.