Sport 28 Martie 2008 11:00
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ieri la finalul meciului castigat de Romania cu scorul de 3-0 in fata Rusiei, ca echipa nationala are sanse la EURO 2008, deoarece are cativa jucatori de talie mondiala, informeaza NewsIn.

"Repriza a doua a fost excelenta. Am jucat bine, am vazut un fotbal bun si o atmosfera placuta. Avem sanse la EURO pentru ca avem cativa jucatori de talie mondiala, vreo sapte-opt dintre ei au jucat excelent. Mergem fara emotii la EURO", a spus Dragomir.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat ca echipa nationala a Romaniei a demonstrat ca are valoare: "Mi-a placut mult Romania, dar Rusia nu e un adversar atat de puternic. Dupa primele 10 minute, am zis ca le dam trei-patru goluri. Imi pare bine ca am invins si ca Ghencea a purtat noroc nationalei. Am incredere in echipa Romaniei. Nu avem jucatori super, dar sunt de mare valoare".

Echipa nationala a Romaniei a invins ieri seara, reprezentativa Rusiei, scor 3-0, in cel mai puternic meci amical din campania de pregatire a turneului final al Campionatului European din Austria si Elvetia. Golurile Romaniei au fost marcate de Marica, D. Niculae si M. Niculae.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.