"Daca domnul Copos a investit 16 ani la Rapid, era normal sa venim langa el pentru ca suntem prieteni si vrem sa ajutam Rapidul sa se intoarca acolo unde a fost tot timpul, o echipa mare si de succes. Cred ca impreuna cu domnul Copos vom reusi. Va spun sincer ca e foarte greu sa negociezi cu domnul Copos", au fost primele cuvinte ale lui Fathi Taher din postura de actionar majoritar al Rapidului. Omul de afaceri iordanian a declarat ca n oul presedinte al clubului va fi Constantin Toma, presedinte Omniasig, in timp ce director executiv va fi numit Alexandru Bunea, fost secretar in Ministerul Transporturilor.

"Toma nu e dinamovist, nu e adevarat, el a fost sponsor si la Dinamo, si la Rapid, si la Steaua. Ambii sunt rapisisti, ca si mine si George Copos", a mai spus Taher, potrivit NewsIn.

Copos si Taher nu au dezvaluit suma in urma careia s-a incheiat aceasta tranzactie si nici cat la suta in procente revine fiecaruia. "Pachetul majoritar inseamna pachetul majoritar", a afirmat Taher.

Negocierile dintre Copos si Taher au inceput in urma cu trei saptamani, atunci cand omul de afaceri iordanian a anuntat ca va deveni proprietarul a 80% din actiunile clubului.

Incepand de astazi, GRIRO va detine pachetul majoritar de actiuni la Rapid. Taher a anuntat ca secundul Marian Rada va deveni antrenor principal, iar presedintele clubului va fi Constantin Toma.