Sport 25 Martie 2008 12:32
Mijlocasul englez David Beckham si-a invitat la Paris, pentru meciul amical cu Franta, mai multi membri ai familiei, pentru a putea viziona impreuna partida de miercuri, potrivit editiei online a cotidianului The Sun.

Beckham si-a invitat la Paris sotia, parintii, cumnatii, verii si, probabil, vor fi prezenti si cei trei copii ai sai, pentru ca a dorit ca toata familia sa-i fie alaturi intr-un moment atat de important din cariera. Mijlocasul lui LA Galaxy s-a pregatit sambata pentru putin timp alaturi de lotul formatiei americane, iar duminica a plecat spre Anglia, pentru a se alatura echipei pregatite de selectionerul Fabio Capello.

Fostul fotbalist al lui Real Madrid poate deveni primul jucator dupa Peter Shilton care evolueaza in meciul cu numarul 100 pentru nationala. Un apropiat al jucatorului a afirmat pentru presa engleza ca Beckham este nerabdator sa joace in amicalul cu Franta si este pregatit sa evolueze si in continuare la nationala Angliei.

Dintre cei 30 de fotbalisti din lotul largit, Capello a ales 23 dintre ei pentru meciul amical cu prima reprezentativa a Frantei, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.