Golurile marcate de Mitea in meciul Romaniei din Macedonia (2-1) in preliminariile CM, i-au senzibilizat pe antrenorii lui Ajax. Antrenorul Danny Blind l-a titularizat pe micutul atacant in partida cu Tilburg si zvarluga de pe extrema stanga n-a dezamagit: gol si victorie cu 2-0. Contra lui Alkmaar, duminica, romanul a fost titularizat iar. "Am facut unul din cele mai bune jocuri ale mele in Olanda. Nu-mi place sa ma laud singur, dar e pacat ca n-ati vazut cum i-am innebunit. Am dat o pasa decisiva dupa o actiune de toata frumusetea, apoi am scos un penalty, insa arbitrul a inchis ochii. in partea a doua, chiar ca i-am dat cap in cap. Am driblat vreo patru, i-am mai avut inca o data la mana, insa am tras "peste". Pacat! Era frumos sa inscriu", a spus el.

Din pacate, ex-dinamovistul, care e vizitat in aceste zile la Amsterdam de familie, s-a accidentat. Tot el istoriseste: "S-au enervat cand au vazut ce le fac si au inceput sa ma ia pe sus. Am primit lovitura in genunchi, dar mai urat e la sold. Am inteles ca e "doar" o contuzie forte, dar durerea e mare, ma doare foarte rau spatele. Deocamdata, am primit o scutire de sase zile de la efort. Nu m-am pregatit deloc cu echipa. Sunt acasa, ma uit doar la televizor, revad fazele cu Alkmaar si rad si acum de ei! Teoretic, am sanse minime sa joc duminica, in derby-ul cu Feyenoord, insa eu le-am spus doctorilor sa faca orice e posibil ca sa pot intra pe gazon. Mai ales ca ma simt in vana".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.