"Au si recunoscut fapta, au fost recunoscuti si de catre reprezentantii firmei de paza. Li s-au intocmit procese verbale, au primit sanctiuni contraventionale, amenda si interzicerea pe stadioane timp de un an. Nu putem insa sti daca respectivii au fost si cei care au lovit arbitrul si au aruncat apoi iar, determinind oprirea meciului. E posibil sa fie, e posibil sa nu fie. Clubul Rapid nu are un sistem de monitorizare video si nici nu ne-au pus la dispozitie imagini filmate de ei. Daca ar fi existat, era mult mai usor sa putem identifica persoanele respective", a spus Antonescu, potrivit Cotidianul.

Ionut Lupescu, presedintele FRF, a declarat la Antena 3 ca, din ceea ce a vorbit cu arbitrul intalnirii, Alexandru Deaconu, a reiesit ca in teren au fost aruncate foarte multe obiecte, nu doar o singura bricheta.

Joi, meciul Rapid - Steaua, disputat in Giulesti, a fost intrerupt in minutul 73, dupa ce arbitrul intalnirii a fost lovit cu o bricheta aruncata din teren. In acel moment scorul era de 1-0 pentru Rapid.