Sport 21 Martie 2008 03:52
Patronul din Ghencea i-a facut oferta tehnicianului de la Urziceni inainte de meciul direct, pentru a juca "fara rautate". MM Stoica are insa acces interzis.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a marturisit ca i-a transmis antrenorului echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, ca va fi urmatorul tehnician al formatiei „ros-albastre”, dupa ce va pleca Marius Lacatus. „Nu il voi readuce la Steaua pe Mihai Stoica. I-am spus lui Dan Petrescu la un botez ca urmatorul antrenor dupa Lacatus la Steaua va fi el. I-am zis, apoi, in gluma, sa o lase mai moale si el in meciul cu Steaua. Lacatus a avut intelepciunea sa nu vorbeasca rau de mine si de Steaua, si-a dorit sa ajunga aici. Vreau ca atunci cind va veni la Steaua, peste cinci-sapte ani, cind va pleca Lacatus in strainatate, Dan sa fie impacat cu suporterii.
Publicitate

A facut primul pas, la anul sa o lase si el mai moale cu Steaua, sa vorbeasca frumos de echipa, si se impaca. Sau vorbesc eu cu suporterii. E un antrenor foarte bun, a facut din rahat bici, face echipa cu Bordeanu, Galamaz, jucatori refuzati, sau Mara, despre care se spunea ca e terminat”, a spus Becali.

Prime de 10.000 de euro pentru stelisti

Gigi Becali a dezvaluit ca jucatorii stelisti vor primi cite 10.000 de euro in caz de victorie in Giulesti. „Sint foarte suparat, am sperat la 1-0 pentru Farul cu CFR, vorbisem cu Lacatus, am zis ca o sa dea Todoran un gol. La pauza m-am bucurat, dar n-a vrut Dumnezeu. Pentru ce sa fi motivat Farul, sint la retrogradare. Il rog pe domnul Muresan sa nu mai faca declaratii la adresa mea si a Stelei. Primul gol al CFR-ului a fost din ofsaid, dar asta e, au avut noroc ca n-a vazut arbitrul. Ce sa fac, sa o tin o saptamina ca a fost avantajata CFR, cum fac ei? Cu Rapid e meci decisiv, jucatorii vor juca pe 10.000 de euro, daca batem, nu mai putem pierde locul doi”, a spus Becali, care spera ca Steaua sa aiba 2-0 la pauza ca sa nu se chinuie, dar un 1-0 ar fi si mai frumos in opinia finantatorului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.