Sport 21 Martie 2008 03:22
CFR Cluj a castigat meciul cu Farul Constanta cu ajutorul „fluierasilor“, care au validat un gol din ofsaid marcat de suedezul Mikael Dorsin.

Arbitrii au devenit eroii negativi ai tuturor meciurilor importante din acest sezon al Ligii I. Ei si-au respectat „obiceiul“ si la partida CFR Cluj - Farul Constanta, scor 2-1, disputata miercuri seara, punand umarul serios la succesul gazdelor. Ca de fiecare data, echipa avantajata a fost cea puternica. Era minutul 59 si liderul Ligii I era condus suprinzator, pe propriul teren. Atunci, suedezul Mikael Dorsin a inscris primul gol in tricoul „feroviarilor“ dintr-un ofsaid pe care asistentul Zoltan Szekely l-a trecut cu vederea.

Ilie: „Cei de la CFR nu mai zic nimic de arbitraje potrivnice?“
Aceasta greseala si, mai ales, autorul ei, dau si mai multa apa la moara celor care vad in CFR echipa ajutata, in special, de arbitrii de etnie maghiara. Primul acuzat a fost „centralul“ Istvan Kovacs, cel care s-a bucurat impreuna cu jucatorii CFRului la golurile din partida cu Universitatea Craiova. Coincidenta sau nu, al doilea care a pus umarul la succesul echipei lui Arpad Paszkany a fost Zoltan Szekely.

In prima repriza, clujenii au marcat prin Ruiz, dar golul a fost anulat pentru ca argentinianul preluase mingea cu mana. Fostii mari arbitri Ion Craciunescu si Adrian Porumboiu au cazut de acord ca a fost hent la Ruiz si ca Dorsin a inscris dintr-o pozitie neregulamentara. „Hentul a fost evident, iar in cazul lui Dorsin, din ce am vazut la televizor, a fost ofsaid“, a spus Craciunescu.

CFR-ul pare sa-si fi recastigat „respectul“ cavalerilor in negru, la numai o zi distanta dupa ce Iuliu Mures an se lamenta ca „arbitrii au trecut cu arme si bagaje de partea Stelei“.

„A fost ofsaid la Dorsin. Cei de la CFR nu mai zic nimic de arbitraje potrivnice?“, a tunat Adrian Ilie, managerul general al Stelei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.