Sport 19 Martie 2008 02:33
Rulmentul Brasov a primit cel mai accesibil adversar in semifinalele Cupei Cupelor, Akaba Bera Bera, in timp ce baietii lui Omer de la CSM Resita au parte de favorita la cistigarea Challenge Cup, Benfica Lisabona.
Trei formatii romanesti de handbal sint foarte aproape de a evolua cu trofeele pe masa dupa ce alte patru au parasit competitiile europene. Pentru acest lucru, Rulmentul Brasov (Cupa Cupelor), UCM Resita si Dunarea Braila (ambele Challenge Cup) trebuie sa depaseasca faza semifinalelor, desi urna nu le-a oferit adversarii tocmai comozi: Akaba Bera Bera (Spania), Benfica Lisabona (Portugalia), respectiv VfL Oldenburg (Germania). „Este cel mai greu adversar pe care il puteam intilni din cei trei, Alpla Hard din Austria, Pfadi Winterthur din Elvetia si Benfica. Ne vor pune multe probleme. Au eliminat Poli Timisoara cu o dubla victorie, iar la Timisoara, in retur, au cistigat fara sa se forteze deloc.

Vom avea viata grea cu ei, dar pina la urma noi trebuie sa invingem orice echipa ca sa ajungem in finala si asa vom incerca si cu Benfica. Vrem sa pastram trofeul la Resita. Ce ma bucura este ca vom avea repede la dispozitie informatii despre adversari, pentru ca Poli Timisoara ne poate ajuta cu DVD-urile cu meciurile lor“, a declarat Aihan Omer, care se afla la Oradea in pregatiri cu nationala, inaintea plecarii la Cupa Panonia, din Ungaria.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.