Sport 19 Martie 2008 02:22
Ioan Becali, fostul presedinte executiv al alb-rosiilor, exclude o posibila revenire, din vara, intr-o functie executiva la Dinamo, insa va continua sa ajute, prin firma sa de impresariat, clubul din Stefan cel Mare.

In ciuda zvonurilor aparute in ultimele zile privind o posibila revenire a lui Ioan Becali in Stefan cel Mare, miscare ce ar fi fost inlesnita de revenirea in randul actionarilor a lui Gigi Netoiu, fostul impresar a anuntat ca nu are nicio intentie de a reveni in conducerea vreunui club din Romania sau strainatate. „Ce nevoie are el acum sa se intoarca in fotbal? Credeti ca mai are nevoie sa fie injurat de suporteri si sa se mai bage in certurile dintre actionari? El are o viata linistita, se intalneste cu cei mai mari presedinti de cluburi din Europa, isi vede de treaba lui. Giovanni este un om de cuvant, ce, l-ati mai vazut pe el sa mai vorbeasca ceva despre Rapid sau Dinamo dupa ce a plecat de acolo ? Nu se mai intoarce niciodata”, a povestit, ieri, Vasile Turcu, un apropiat al lui Ioan Becali.

”Ramane prietenul nostru”
Cu toate acestea, actionarii dinamovisti mizeaza in continuare pe afinitatea fratilor Becali fata de culorile dinamoviste si spera ca acestia sa ii ajute si in continuare prin intermediul firmei lor de impresariat. „Nu cred ca Giovanni ar mai reveni la Dinamo nici daca i-am intinde un covor rosu de la stadion pana in Pipera. El vine in continuare la meciurile lui Dinamo, este prietenul nostru, ne ajuta atunci cand avem nevoie. Si ce daca este acum mai apropiat de Gigi Becali, el discuta cu toate cluburile. Nu se stie ce s-ar intampla daca ar avea de ales intre Steaua si Dinamo, pentru ca se stie ca si el si Victor sunt dinamovisti. Chiar nu ne facem probleme ca el este acum mai apropiat de Gigi, este normal, doar sunt rude, nu? Asta nu inseamna ca a uitat de Dinamo”, spune vicepresedintele Vasile Turcu.

Popa: Va fi un meci frumos
Antrenorul iesenilor vine cu ganduri mari in Stefan cel Mare, mai ales ca in acest an este inca neinvins si, mai mult, a reusit si sa invinga Steaua, in chiar prima etapa din 2008. ãSper ca in meciul cu Dinamo sa dam dovada de mult tupeu. Ambele echipe sunt neinvinse in acest sezon de primavara si cred ca va fi un meci frumos. Cred ca avem forta sa plecam neinvinsi din Stefan cel MareÒ, a spus ieri Ionut Popa. Fostul stelist Adrian Cristea, acum la Iasi, asteapta si el cu nerabdare reintalnirea cu rivalii de la Dinamo. „Eu intotdeauna am avut evolutii bune impotriva lui Dinamo. Am mai marcat in poarta lor si vreau sa inscriu din nou contra lui Dinamo. M-as bucura sa dau o mana de ajutor Politehnicii Timisoara ca sa termine pe locul doi” spune atacantul venit la Iasi de la Timisoara.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.