Sport 19 Martie 2008 02:18
Finalul de campionat din Liga I si miza acestuia pare sa le fi luat complet mintile patronilor din fotbalul romanesc. In direct la "Fanatik Show", luni seara, Gigi Becali si Marian Iancu s-au amenintat pe fata, precum derbedeii de cartier, ducand fotbalul si asa foarte murdar din Romania spre ultima treapta a josniciei. Ca de obicei, FRF si LPF se fac ca ploua, de parca ar astepta ca aceste amenintari sa fie puse in practica si, astfel, sistemul sa se curete singur de putregaiuri. Vazandu-i pe Becali si pe Iancu, oamenii de bun simt ar putea sa isi calce pe inima si sa ii dea dreptate lui Copos, care vrea sa se retraga.

Discutia dintre Gigi Becali si Marian Iancu pare desprinsa din filmele cu gangsteri. Mai intai a fost una privata, luni dimineata, confirmata de ambele parti, apoi amenintarile s-au repetat in direct, la tv! "Da, am avut o discutie golaneasca cu el, pentru ca asa s-a purtat si el cu mine. Daca nu isi vede de treaba lui si daca o sa mai dea declaratii in care ma va ataca, o sa vada el! Sa vedem cine e mai smecher! Vad ca deja ii este frica si iese prin presa cu tot felul de vorbe", a amenintat Becali.

Iancu nu a ramas nici el dator: "Nu vreau sa ma mai cobor, in spate nu vreau sa mai merg, am depasit stadiul asta, dar asta nu inseamna ca nu am experienta trecutului. Ar trebui sa aiba emotii doar la gandul ca s-ar putea sa-mi fac singur dreptate". Patronul Timisoarei a acuzat dur arbitrajele pro-Steaua din acest an, explicand ce i-a spus Becali in discutia telefonica de luni dimineata. "Nici un meci al Stelei nu se mai joaca pe gazon de la meciul cu CFR incoace. Gigi Becali este un golan, de fapt, si el, si Giovanni (n.r. Ioan Becali) sunt niste golani. Chiar Becali a recunoscut ca a fost pestele lui Hagi, iar din Giovanni ce sa iasa, avand in vedere ca a fost un bisnitar? Cand m-au sunat amandoi dimineata, Giovanni a zis ca se bate cu mine pentru Gigi. Marele rau al fotbalului romanesc este Gigi Becali, care, sub masca de mare investitor si ascuns sub Partidul Noua Gargara da in toata lumea. Si eu am bagat la fel de multi bani, deci nu accept sa fiu furat. Averea lui e o minciuna pe care eu nu o mai inghit. El nu e buricul pamantului! O sa spun eu adevarul!", a spus Marian Iancu.

Acesta sustine ca Steaua a refacut "Cooperativa", dand exemplu felul in care Pandurii au piedut acasa cu echipa lui Gigi, pentru ca runda urmatoare sa isi recupereze punctele la Buzau, unde toata lumea stie ca, de fapt, sunt tot banii patronului din Ghencea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.