Sport 18 Martie 2008 12:02
Campionul european la box Sorin Tanasie este acuzat ca a batut un tanar pana l-a lasat inconstient. Barbatul agresat povesteste ca pugilistul l-a lovit pe motiv ca s-ar fi legat de prietena sa.

Scandalul s-a petrecut aseara, in curtea unei scoli din Craiova. Tanasie afirma ca de fapt el a fost cel agresat.

Scandalul a inceput de la faptul ca un grup de tineri veniti sa joace fotbal pe un teren din Craiova s-au legat de prietena boxerului Sorin Tanasie. In urma loviturilor primite, unul dintre tineri a ajuns la Spital.

Unul dintre prietenii celui batut a sunat la politie. Cei aflati in zona spun ca Sorin Tanasie si prietenii sai au fugit imediat.

Boxerul spune ca s-a intors in curtea scolii pentru a vorbi cu politistii si a demonstra ca cel agresat a fost el. Tanarul batut a depus plangere impotriva lui Tanasie si vrea sa isi scoata certificat medico-legal. Politistii au deschis o ancheta pentru a afla ce s-a intamplat cu exactitate.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.