Sport 17 Martie 2008 03:46
Trupa lui Mircea Rednic a scos, cu noroc, un egal la Craiova, iar locul doi pare extrem de departe, numai ripostele lui Coman facand ca giulestenii sa mai poata spera la o prezenta in Liga Campionilor

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, nu s-a inselat deloc atunci cand a declarat ca formatia sa va face „instructie” cu Rapidul, mai ales ca „star-ul” oltenilor, Florin Costea, a fost menajat in etapa precedenta, contra Unirii Urziceni. Cu toate acestea, partida a inceput mai bine pentru giulesteni, „alb-visiniii” reusind sa deschida scorul dupa numai un sfert de ora, Boya reluand din 8 metri centrarea foarte buna a lui Cesinha. De aici insa, craiovenii s-au trezit la viata si au egalat dupa 10 minute prin Costea, care a fost lansat singur cu portarul Coman, avand de indeplinit o simpla formalitate.

Repriza secunda a inceput cum nu se putea mai prost pentru rapidisti, Bozovic fiind eliminat dupa numai doua minute de la reluare, muntenegreanul lovindu-l stupid cu cotul pe Barboianu. Omul in minus s-a vazut imediat, Costea obtinand un penalty (min. 54) dupa un fault al lui Marius Constantin, ce a fost semnalizat de tusierul Ionel Popa. Tot Costea a executat, insa Coman s-a opus uimitor, spre disperarea fanilor olteni. Nefiind prea afectati de ratarea loviturii de pedeapsa, elevii lui Nicolo Napoli au atacat in „valuri”, lovindu-se insa de un portar al Rapidului in zi mare. „Stiinta” putea da lovitura cu 20 de minute inainte de final, insa golul marcat de australianul Baird a fost anulat total eronat de catre arbitrul Augustus Constantin pentru un fault inexistent in atac. Spre final, giulestenii puteau scoate si ei o victorie, insa Joao Paolo si Grigorie au tratat superficial doua oportunitati excelente de a marca. Astfel, meciul s-a incheiat cu un egal care nu multumeste pe nimeni, Rapidul pierzand doua puncte uriase in lupta pentru locul 2, in timp ce oltenii raman cu regretul de a nu fi castigat un meci in care au detinut clar superioritatea.

Copos n-a fost la meci
In ciuda faptului ca isi declarase sustinerea pentru echipa, spunand ca va fi alaturi de jucatori si de conducerea tehnica la Craiova, George Copos nu a mai venit la partida de ieri. Cu toate acestea, locul acestuia a fost tinut de catre directorul general-adjunct, care s-a intretinut minute bune cu oficialii Universitatii. In alta ordine de idei, suporterii celor doua formatii au fost aproape de bataie, atat inainte de startul partidei, cat si la final, insa jandarmii au intervenit in forta, facand si uz de gaze lacrimogene, pentru a-i potoli pe „batausi”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.