Sport 17 Martie 2008 02:54
Echipa feminina de handbal "U" Jolidon Cluj a ratat calificarea in semifinalele Cupei Cupelor, fiind furata ca-n codru in fief-ul gruparii croate Podravka Koprivnica. La final, jucatoarele si oficialii clujenii au cedat nervos si au sarit la gatul arbitrilor, in vreme ce directorul sportiv Mircea Cucuian a amenintat ca va depune memoriu la EHF.
Prima generoasa promisa de conducerea lui "U" si avantajul de sase goluri obtinut in meciul tur cu Podravka pareau a fi atuuri extrem de importante pentru echipa pregatita de Gheorghe Covaciu in obtinerea calificarii in semifinalele Cupei Cupelor. Din pacate, desi s-au straduit din rasputeri sa faca fata presiunii din Croatia, "U" a cedat cu 31-38 (18-20), fiind furata ca-n codru de arbitri, care au dictat eliminari succesive dupa bunul plac in prima repriza, pentru ca, in partea a doua, sa le elimine cu "rosu" direct pe Amariei-Lungu (5) si Senocico (8). Exasperati de arbitrajul tendentios, jucatoarele si oficialii din Cluj, in frunte cu directorul sportiv Mircea Cucuian, au sarit la final la gatul celor doi fluierasi. "A fost hotie pe fata! Am fost eliminata cu rosu imediat dupa pauza, capitanul echipei, Senocico, a primit si ea rosu spre final, iar ultimele sase secunde, la 38-31, nici n-au mai existat pe tabela! In toate cariera mea n-am intalnit asa arbitraj! Nu stiu ce sa zic, poate croatii au avut bani mai multi si au stiut ce butoane sa apese. Ar trebui suspendati pe viata!", a spus Amariei, care a incercat sa calmeze spiritele incinse la terminarea jocului. "Cum sa nu fi nervos dupa un astfel de meci? Banuiam c-o sa ne fure, dar nu in halul asta! Si-au batut joc de munca noastra. Fara ajutorul arbitrilor, Podravka n-ar fi reusit sa se califice", a spus si Cucuian, care a reusit cu greu sa-si stapaneasca nervii dupa ce a sarit la gatul arbitrilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.