"Daca vrea sa vina Lucescu, eu ma dau la o parte"
Dinamo schimba antrenorii ca pe ciorapi si asta se vede in jocul echipei. Dupa ce au inceput partea a doua a sezonului cu Dinu si Talnar, actionarii dinamovisti i-au schimbat repede cu Gigi Multescu, dar, dupa ultimele rezultate, 0-0 acasa cu Farul si 1-1 in deplasarea de la Bistrita, nu este exclus ca nici acesta sa faca prea multi purici in „Groapa". Iar urmatorul pe lista este, evident, Mircea Lucescu.

"Mi se pare nefericita folosirea numelui lui Mircea Lucescu acum ca Dinamo are antrenor, cu atat mai mult ca el a spus ca nu vine curand in tara. Ce rost are? Nu e corect fata de cel care e pe banca la Dinamo, fie ca sunt eu sau altcineva. Si Mircea putea sa nu declare tot ce a declarat. Daca vrea sa vina la Dinamo, eu ma dau la o parte", a spus foarte suparat Multescu, dar chiar daca el este deranjat de presa, se pare ca si suporterii s-au saturat repede de noul antrenor.

Galeria dinamovista a afisat la Bistrita un banner cu inscriptia: "Nea Mircea, intoarce-te acasa", banner care a determinat reactia vehementa a actualului antrenor dinamovist.