Sport 15 Martie 2008 01:04
Despartite de 3 puncte in clasament, Steaua si Unirea Urziceni vor oferi un meci cu scantei. Ca si cum miza nu era suficienta, Adi Ilie l-a atacat dur pe Mihai Stoica. Acesta asteapta rezultatul meciului pentru a-l pune la pamant pe stelist.

Pentru Steaua, meciul cu Unirea Urziceni a capatat conotatiile unui derby. Stelistii nu trebuie sa faca nici un pas gresit pentru a ramane cat mai aproape de CFR. In plus, Unirea a batut de doua ori Steaua in acest sezon, la Urziceni in campionat, precum si in Cupa, unde a eliminat-o.Trupa lui Dan Petrescu este la trei puncte distanta in clasament de gruparea din Ghencea si viseaza cu ochii deschisi la un loc de Liga Campionilor. In plus, managerii celor doua echipe au intrat in razboi. Primul a sarit la atac Adi Ilie, dupa ce a fost atacat de ex-stelistul Elton. „Este o strategie pusa la cale de la Urziceni inaintea meciului direct.

Oricum, echipa de acolo este facuta de mine, nu de cel care este acum manager. Meme Stoica nu se poate compara cu mine. Eu am adus jucatori mai buni ca el”, a spus, acid, Ilie. „Nu comentez ce spune acest Ilie. Vom vorbi dupa meci”, a raspuns Meme Stoica. Desi este cunoscut ca un om coleric, acesta asteapta rezultatul meciului direct, pentru a putea porni un atac de proportii asupra lui Adi Ilie pe care il considera o nulitate. „Eu am luat doua titluri, am calificat echipa in Liga Campionilor si am jucat o semifinala de Cupa UEFA. El nu a facut nimic. Saracul, nici locul doi nu stie daca il ia si vorbeste despre mine. La vara nu cred ca va mai fi in club”, le-a marturisit Meme apropiatilor sai.
Onoare de „Fiara”

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat la conferinta de presa de ieri ca nu se simte batut in cuie la echipa. „Eu as vrea sa stau cat mai mult. Am intinerit de cand sunt aici nu stiu daca se vede pe fata mea. Daca insa nu voi avea rezultate nu voi sta la mila patronului, voi pleca singur. De cand sunt la Steaua mi se vorbeste numai de presiune. Parca as fi sampanie, sa fiu mereu sub presiune”, a spus Marius Lacatus.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.