Cel mai frumos meci din actualul sezon al Diviziei A1 de volei feminin s-a transformat, miercuri seara, intr-un circ ieftin, in care spectacolul sportiv a avut de suferit in fata caderilor nervoase ale oficialilor de la Dinamo si CSU Metal Galati. De altfel, miza uriasa a intalnirii, prima pozitie din Divizia A1 inaintea play-off-ului, a facut ca atmosfera sa fie tensionata inca de la incalzire, ambele echipe fiind ca niste animale de prada tinute in cusca fara mancare.

Mai bine asezate in teren, oaspetele, cu Ognjenovic, Adlum si Liulenova in zi de gratie, au debutat in forta si s-au desprins la 12-4, anuntandu-si intentia de a nu ceda suprematia Diviziei A1. Trezite la realitate, Marcovici, Hancu si Radu riposteaza si revin miraculos, inchizand primul set la 25-23, dar il cedeaza pe urmatorul, cu 27-29. Din pacate, in setul al treilea, o decizie a arbitrilor Mateizer si Vlad declanseaza un adevarat balci, managerul Marian Stefan provocandu-l verbal pe Terzic. Recunoscut pentru calmitatea sa, Terzic cedeaza psihic, insa, si raspunde la chemarea rivalului, care-i gesticula sa iasa din sala daca e tare! Spre stupefactia generala, Terzic paraseste brusc zona bancii si sprinteaza razboinic spre oficialul dinamovist, parand ca va declansa scene de cosmar.

Noroc ca sprintul sau a fost curmat la timp de elevele sale si de fortele de ordine, meciul reluandu-se cu Stefan eliminat din sala si cu Terzic trimis in zona de pedeapsa dupa ce a vazut "rosu".