Pugilistii Lucian Bute, Adrian Diaconu si Ion Ionut, insotiti de antrenorul Stephane Larouche, au revenit, ieri dupa-amiaza, in tara, pentru a participa la gala profesionista organizata la Galati, pe data de 21 aprilie, de clubul canadian Interbox, FR Box si autoritatile locale.

Prezent la aeroport, presedintele FRB, Rudel Obreja, a spus ca este o bucurie si o onoare faptul ca cei trei boxeri romani, neinvinsi in ringul profesionist, au sosit din nou acasa, adaugand ca organizarea galei de la Galati este un prim pas pentru renasterea boxului profesionist autohton. Cu centurile NABA si NABF la brau, Bute a declarat ca visa de mic sa-si apere un titlu in fata propriilor suporteri.

"Una din dorintele mele cand am trecut la profesionism a fost sa boxez in fata propriilor fani. Le promit spectacol! Iar daca voi castiga prin KO, o voi face in prima jumatate a meciului", a spus campionul roman, adaugand ca va aspira cat de curand si la titlul mondial. Aceleasi ganduri indraznete le-au afisat si Adrian Diaconu si Ion Ionut, care au afirmat ca titlul mondial ramane cel mai important tel din cariera.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.