Ultima sansa a Universitatii Craiova de a mai salva cat de putin dintr-un sezon extraordinar de slab este o calificare in finala Cupei Romaniei. Rezultatul din tur, 0-1, pe terenul lui Farul Constanta, le da sperante oltenilor, dar ceea ce ii pune in postura de outsideri este jocul slab pe care-l practica "juvetii".

De cealalta parte, atmosfera este cat se poate de relaxata, echipa de la malul marii fiind insotita pentru meciul de astazi de la ora 17.00 de numai putin de 10 autocare pline cu suporteri. In lotul formatiei Farul Constanta au fost inclusi jucatorii Iulian Apostol si Adrian Senin, suspendati timp de sase luni pentru dopaj. "De-abia astept sa revin pe teren. Trebuie sa profitam din plin de degringolada echipei din Craiova. Farul merita sa joace in finala Cupei si chiar sa o castige", a spus Iulian Apostol.

Oficialii gruparii oltene au decis ca, la partida de astazi, intrarea pe Stadionul "Ion Oblemenco" sa fie libera. Marian Bondrea nu se va putea baza pe Valeriu Bordeanu, suspendat, dar va reveni Bogdan Buhus.

Craiova a reusit la inceputul acestei saptamani sa-si asigure serviciile lui Florin Parvu, fost jucator la Petrolul Ploiesti, Farul, Braso, Otelul si la marea rivala a oltenilor, Dinamo. Pe langa acesta, "juvetii" mai vor sa-i aduca in Banie si pe Daniel Costescu si Dragos Mihalache, ambii fiind liberi de contract.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.