Romania a primit in acest an un loc suplimentar in Cupa UEFA Intertoto. In urma tragerii la sorti, cele doua reprezentante ale noastre vor juca in primul tur cu adversari din Cipru si Bosnia-Hertegovina.

61 de echipe din Europa isi vor strica vacanta de vara pentru a participa in Cupa UEFA-Intertoto. Dintre acestea, doua vor fi din Romania, dupa ce forul de la Nyon a oferit tarii noastre un loc suplimentar in competitia "folcloristelor". In urma tragerii la sorti, cele doua reprezentante ale Diviziei A vor avea adversari, in primul tur, din Bosnia-Hertegovina si Cipru. In cazul unei calificari, echipa care va trece de vecinii din Bosnia va juca impotriva unei formatii din Anglia, iar invingatoarea dublei cu Cipru va intilni o grupare din Croatia sau din Slovenia.

Deoarece competitia debuteaza pe 18 iunie, echipele romanesti vor fi desemnate dupa penultima etapa a Diviziei A, in functie de pozitia ocupata in clasament (nu mai jos de locul 8), lupta dindu-se intre Gloria Bistrita, Farul Constanta, CFR Cluj si Poli Timisoara. Cistigatoarele celor trei finale se vor califica in turul I al Cupei UEFA, editia 2005-2006, insa rezultatele obtinute in Intertoto nu vor fi luate in consideratie in calcularea clasamentului coeficientilor UEFA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.