Sport 12 Martie 2008 01:30
Atat a castigat fiecare, Federer si Sampras, pentru meciul demonstrativ jucat, luni noapte, la Madison Square Garden din New York

Liderul clasamentului ATP, Roger Federer, a reusit sa-l invinga iarasi pe fostul numar 1 mondial, Pete Sampras, scor 6-3, 6-7, 7-6. Meciul demonstrativ, al patrulea intre cei doi, a avut loc la Madison Square Garden din New York in fata a nu mai putin de 20.000 de spectatori.

Elvetianul a avut nevoie de 2 ore si 20 de minute pentru a-l invinge pe Sampras, retras din activitate in anul 2002, dupa succesul de la US Open. Americanul a aratat insa ca a ramas un adversar redutabil, desi a implinit 36 de ani, fiind foarte aproape de victorie in setul decisiv, cand a condus la un moment dat cu 5-2.

Sampras nu si-a pierdut prospetimea, in ciuda celor 36 de ani impliniti deja
Sampras nu si-a pierdut prospetimea, in ciuda celor ...
„A fost un meci grozav. Cred ca din cauza asta au venit atatia oameni. Nu se intampla foarte des sa-l vezi pe teren pe numarul 1 mondial si poate pe cel mai bun tenismen al tuturor timpurilor", a spus Federer, in timp ce Sampras nu a putut sa-si ascunda dezamagirea pentru aceasta noua infrangere.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.