Egalul alb facut in compania Farului a inflamat atmosfera in Soseaua Stefan cel Mare. La Dinamo s-ar putea repeta episodul din decembrie 2005, cand 50 de suporteri au patruns in cantonamentul de la Saftica si au aruncat cu banane in ivorianul Mariko Daouda. Acum, victima poate fi fundasul peruan Galliquio, care a dezamagit din nou, cu ocazia meciului Dina-mo - Farul Constanta 0-0.

Pe site-ul oficial al fanilor dinamovisti au aparut mesaje alarmante, asa cum aparusera si inainte ca Daouda sa fie umilit. “Io zic ca nesimtirea lui Galliquio asta trebuie tratata cu coji de banane la Saftica, la fel cum a patit Daouda, numai ca ala saracu’ era profesionist, se antrena, juca atat cat putea el de bine, numai ca gafa, pe cand asta numai bani si discoteci vede.

Cred ca trebuie batut bine de tot asta cu banane si cu pietre sa plece de aici”, a scris “Florinel” pe dinamomania.net. Mai concret a fost “Waffen_SS”, care l-a anuntat pe sud-american ca ar putea sa aiba o surpriza in parcare: “Galliquio, daca nu pleci de la Dinamo, iti gasesti masina... full option”. Unii au trecut deja de la amenintari la fapte. In week-end, un jucator ghanez aflat în probe la echipa sârba de prima liga Borac Cacak a suferit rani minore, dupa ce a fost atacat de mai multi fani care au scandat sloganuri rasiste în timpul unui meci din campionat.