Sport 10 Martie 2008 01:40
In urma infrangerii de la Bucuresti, oficialii FC Brasov acuza vehement brigada de arbitri condusa de Teodora Albon. Razvan Lucescu nu a mai rezistat victoriei cu 2-1 a dinamovistilor, rabufnind intr-o rafala de injurii la adresa arbitrei.

Potrivit Gardianul, Razvan Lucescu a jignit-o pe Teodora Albon, trimitand-o pe ... centura. “Am tinut-o tot meciul in doamna, doamna, doamna, dar mai du-te-n .... ma-tii, ca esti o vagaboanta. Cert e ca partida de astazi a fost transformata intr-o rusine”, a izbucnit antrenorul lui FC Brasov.

Lucescu acuza faptul ca Albon a tolerat jocul dur al dinamovistilor si nu a acordat brasovenilor doua lovituri de la 11 metri. "Aceasta individa a stricat meciul. A fost o rusine de arbitraj astazi. Este o javra ordinara!", citeaza Ziua.

Atitudinea oficialilor FC Brasov pare exagerata, in conditiile in care infrangerea nu reprezinta o tragedie. In clasament au un avans de zece puncte fata de ocupanta locului doi, in consecinta, promovarea in prima liga practic nu mai poate fi pusa sub semnul intrebarii.

Ziarul scrie ca juniorul Lucescu si-a dat seama ieri de gafa pe care a comis-o, tocmai de 8 Martie, si a incercat sa isi ceara scuze. „Am gresit, pentru ca m-am lasat prada nervilor. M-am compromis prin aceasta iesire, chiar daca a fost o discutie privata. Teodora Albon trebuia sa arbitreze corect, pentru ca altfel nu are ce cauta pe un teren de fotbal. Am avut penalty clar si pe deasupra si eliminare, iar la golul doi inscris de cei de la Dinamo II au fost doua faulturi consecutive ale adversarilor, la aceeasi faza, pe care nu le-a fluierat”, a declarat antrenorul.

Arbitra s-a aratat foarte afectata: „E cel mai neplacut incident din cariera mea de arbitru. Nu prea conteaza ca s-a petrecut de 8 Martie. Sunt dezamagita de atitudinea lui Razvan Lucescu. Nu l-am mai arbitrat pana acum, dar la televizor parea un baiat spalat... A fost doar o impresie. Am crezut ca, daca a avut performante cu Rapid a invatat ceva.“, noteaza Evenimentul Zilei.

Conducerea dinamovistilor a anuntat ca Razvan Lucescu nu mai face parte nici macar din planurile de viitor ale „cainilor”. „Avem un antrenor, am renuntat la Razvan Lucescu, pentru urmatorul an si jumatate mizam pe Gheorghe Multescu”, a declarat Cristi Borcea, adaugand ca „Multescu o sa ramana chiar daca Razvan Lucescu va fi dat afara de la Brasov“, a spus Cristi Borcea pentru Cotidianul.

Nu este prima data cand Razvan Lucescu intrece masura. In 2005, dupa meciul din Giulesti cu Feyenoord, din Cupa UEFA, Razvan - pe atunci antrenor la Rapid - i-a aratat degetul mijlociu patronului George Copos! Stagiunea trecuta, dupa ce Dinamo a parasit Cupa UEFA, tehnicianul i-a trimis lui Borcea un sms care se incheia astfel: „M...e Steaua!“.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.