Sport 7 Martie 2008 04:57
Steaua inchide casa oriunde s-ar duce, iar meciul de la Pandurii nu avea cum sa faca exceptie. Ieri, in nici doua ore, au fost vandute peste 2.000 de bilete, iar oficialii oltenilor erau convinsi ca toate biletele vor fi vandute inca din seara zilei de ieri, ceea ce, de altfel, s-a si intamplat. "Deja la doua ore de la deschiderea casei de bilete din incinta stadionului s-au vandut aproximativ 2.000 de bilete, respectiv cele de la tribunele I si II, pentru locurile care mai erau disponibile si nu au fost distribuite abonatilor.

Estimam ca in aceasta seara se vor epuiza, pentru ca interesul este foarte mare pentru acest meci", a spus pentru Mediafax secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Baloi, care a sfatuit suporterii sa se grabeasca pentru ca este mare bataie pe bilete: "Cei care doresc bilete la acest joc trebuie sa se grabeasca si sa le achizitioneze pentru ca, fiind cerere foarte mare, este posibil ca sambata sa nu se mai gaseasca si sa se joace cu casa inchisa. Accesul publicului pe stadion va permis incepand cu ora 19.00 si de aceea ii rugam pe posesorii de abonamente sa ia masuri pentru a ajunge in timp util la stadion.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.