Sport 7 Martie 2008 04:37
Detinatoarea titlului si lider la zi in Spania, Real Madrid a esuat din nou in drumul spre al zecelea trofeu al Ligii Campionilor, fiind eliminata de AS Roma.
In ciuda esecului, antrenorul madrilenilor, Bernd Schuster, a declarat ca elevii sai au facut tot ce a fost posibil in fata vicecampioanei Italiei. “Jucatorii au incercat totul in fata unui adversar dificil, nu le puteam cere mai mult. Pentru mine nu este o infrangere. Sunt multumit ca echipa mea a aratat caracter”, a spus Schuster. De partea cealalta, tehnicianul Luciano Spalletti a declarat ca AS Roma a meritat calificarea. “Real a facut un meci bun, dar si noi la fel, ceea ce da si mai mare valoare rezultatului”, a spus Spalletti.
PRESA. “Blestemul optimilor se repeta pentru Real Madrid”, a titrat cotidianul Marca dupa ce Real a ratat pentru a patra oara consecutiv calificarea in sferturile Ligii. “Europa cere mai mult”, a notat si AS, in timp ce Mundo Deportivo a titrat: “Afara din Europa”. In schimb, presa italiana a fost in delir. “Sarbatoarea Romei pe Bernabeu”, a titrat Datasport, care adauga ca “Totti si coechipierii sai pot sa indeplineasca visul european ce are Moscova ca teatru al finalei”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.