Sport 6 Martie 2008 02:23
Tadici, un antrenor care obisnuieste sa le bata obrazul arbitrilor. Ce va face de aceasta data?

Antrenorul Oltchimului nu mai recunoaste ce a declarat despre Luminita Hutupan, chiar daca inregistrarea audio il contrazice

Interviul cu Gheorghe Tadici, antrenorul Oltchimului, publicat in editia de marti a cotidianului nostru, a produs agitatie la Ramnicu Valcea. Cea mai deranjata de afirmatiile celui care detine si functia de selectioner al nationalei Romaniei a fost Luminita Hutupan. Portarul insa a refuzat sa mai comenteze ceva pe tema acestui subiect, cel putin momentan.

Handbalistele, impre­una cu tot stafful tehnic, au decis sa nu mai vorbeasca nimic, mai ales ca maine Oltchim va juca, acasa, cu Nurnberg (ora 19.00, in direct pe sport.ro), meciul cinci din grupa sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, victoria fiind vitala pentru ca romancele sa mai spere la o calificare in semifinale.

Singurul care totusi a tinut sa vorbeasca ieri a fost insusi Tadici, care, in saptamanala conferinta de presa organizata la Valcea, a mintit spunand ca in interviul din "Adevarul" vorbele sale au fost rastalmacite.

Fetele s-au plans la Federatie
Antrenorul a spus ca nu are nimic cu Hutupan, dupa care a subliniat ca intreg lotul a avut de castigat in urma acestor discutii pentru ca este mai unit ca niciodata. Surse apropiate clubului din Zavoi sustin ca jucatoarele nu mai suporta modul in care sunt tratate de Tadici si ca s-au plans de comportamentul acestuia chiar si oficialilor din Federatia Romana de Handbal, avand in vedere ca Tadici este chiar selectionerul echipei nationale.

Simtind ca tensiunea capata proportii nebanuite la echipa, Constantin Roibu, directorul general al combinatului Oltchim, principalul sponsor al echipei, a fost ieri-dimineata in cantonamentul handbalistelor.
Roibu le-a spus acestora ca Tadici va continua la echipa cata vreme el va fi presedinte la Oltchim si ca nu se pune problema destituirii acestuia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.