Sport 6 Martie 2008 02:16
Firma Griro a devenit sponsor oficial la clubul giulestean dupa ce Copos si omul de afaceri iordanian au negat vehement orice tranzactie legata de fotbal.
Patronul Rapidului si omul de afaceri Fathi Taher au gasit un subterfugiu pentru a oficializa tranzactia legata de clubul giulestean, la doar trei zile dupa ce ambii au negat vehement orice negocieri privind fotbalul. De la convorbiri legate de exportul vaselor sub presiune, Copos si Taher au ajuns la semnarea unui contract de sponsorizare a Rapidului. Firma Griro SA va investi cinci milioane de euro in urmatorii cinci ani la Rapid, dintre care 200.000 pina la finalul acestui sezon. „Putem oricind sa marim aceasta suma“, a afirmat Taher, adaugind ca, in situatia in care Copos intentioneaza sa vinda FC Rapid, spera sa se fie luat in calcul. „Casa de avocatura Bostina si Asociatii s-a ocupat de tranzactia dintre Griro si FC Rapid. Nu exista nici o clauza in contract legata de participarea in cupele europene. Nu tin cu o echipa anume, sper sa fiu invitat la meciurile Rapidului“, a spus Fathi Taher, care a precizat ca este actionar majoritar la Griro si presedinte al Consiliului de Administratie.

Copos a confirmat tranzactia, cu unele adnotari: „Nu este vorba despre o sponsorizare, ci despre un contract de publicitate semnat de Rapid si Atelierele Grivita pentru suma de 200.000 de euro pina la 30 iunie a acestui an. Jucatorii vor fi mindri sa poarte numele Atelierele Grivita sau Griro, cum se numeste societatea lor, pe umarul lor. Mie mi-ar fi placut sa il poarte pe piept, dar poate mai tirziu se va intimpla asta. Acest contract se poate prelungi, vom mai discuta in vara“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.