Sport 6 Martie 2008 02:10
Arsenal si Fenerbahce sunt marile castigatoare ale meciurilor de marti seara, din mansa a doua a optimilor de finala ale UEFA Champions League, reusind calificari surprinzatoare in "sferturi". Arsenal a eliminat pe AC Milan, detinatoarea trofeului, iar Fenerbahce a trecut, dupa penalty-uri, de Sevilla.
"Suntem fericiti pentru ca ne-am calificat si mai ales pentru modul in care am facut-o. Am aratat mult caracter si ne-am descurcat bine la loviturile de departajare", a spus Zico, antrenorul lui Fenerbahce. Brazilianul, care a implinit luni 55 de ani, a declarat ca si-a petrecut pentru prima oara ziua de nastere singur. "Am petrecut pentru prima oara singur, fara familia mea, dar acum familia mea a fost Fenerbahce", a afirmat Zico.

Celalalt om al serii, Arsene Wenger, a spus: "Am facut meciul pe care ni l-am dorit. Sunt foarte mandru. Este foarte bine pentru o tanara echipa sa elimine pe AC Milan. Arsenal are foame de victorii, jucatorii sunt tineri", a spus Wenger. "Nu avem regrete, nu puteam face mai mult. Arsenal a reusit sa joace asa cum Milan nu a facut-o niciodata", a declarat Carlo Ancelotti, antrenorul milanezilor, al carui post a fost securizat de boss-ul Silvio Berlusconi: "Ancelotti ramane!". In alte doua meciuri, Manchester a invins acasa cu 1-0 pe Lyon, iar Barcelona a trecut, tot cu 1-0, de Celtic, inca l-a pierdut pentru o luna pe Messi, care s-a accidentat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.