Sport 6 Martie 2008 02:08
Seful din Ghencea a vizitat ieri Buzaul pentru a pregati meciul Gloriei cu CFR Cluj

Finantatorul stelist a fost ieri la Buzau si a afirmat ca i-a motivat pe jucatorii stelisti imprumutati la Gloria inaintea meciului de vineri cu CFR Cluj, din etapa a 22-a a Ligii I. "Am venit sa vad jucatorii mei, i-am intrebat daca sunt bine, daca sunt sanatosi. Eu de ce sa le aduc bani? Nu dau nici un ban eu! A venit Costel Bucur si i-a anuntat primele, din banii lui, nu din ai mei! Cate 5.000 de dolari la meci egal, cate 10.000 de dolari la victorie!", a spus boss-ul din Ghencea.

Dupa meciul Steaua - CFR, Gigi Becali anuntase ca ii va ordona lui Bucur sa ofere prime consistente jucatorilor de la Gloria pentru meciul cu ardelenii. "Ii ordon prietenului meu, Bucur, sa dea 5000 de dolari la egal si 10.000 de dolari la victorie! Iar el asa va face, pentru ca e prietenul meu", spunea Gigi Becali, zambind ironic, cunoscut fiind ca el este, de fapt, omul care sustine financiar pe Gloria. "Eu am venit sa-mi vad jucatorii. Am mare incredere in ei. Cu Steaua de ce a facut supriza Gloria? Asta le-am si zis: <<Cum ati jucat cu Steaua, asa sa jucati si cu CFR!>>. Acolo n-o sa fie o greseala, o sa faca o surpriza mare, o sa-i bata si o sa-i bage intr-o mare degringolada. Daca o sa-si spele pacatele asa? Bineinteles!", a spus Gigi Becali, care afirmase dupa meciul Gloria Buzau - Steaua, scor 1-1, ca este "cel mai mare prost din lume"!

De altfel, Romeo Bunica, cel care a egalat atunci in prelungiri, a fost dat afara de la Gloria si trimis la Olimpia Rm. Sarat, in Liga a III-a! Gigi Becali a negat insa ca el ar fi ordonat aceasta mutare: "Ce ma intereseaza pe mine de Bunica? N-a dat un gol in viata lui, a dat un gol cu Steaua! Pai, eu l-am trimis de la Buzau? Bunica e problema mea? Nu mai da el gol cinci ani cum a dat atunci. Bunica-nebunica, echipa trebuie sa se concentreze!". De asemenea, Gigi Becali a negat ca se implica in alcatuirea echipei buzoiene. "Cum sa fac eu echipa aici? Intrebati-l pe Stefan Stoica, eu stiu mai bine ca el? Hai, ca la Steaua mai stiu jucatorii, aici de unde stiu eu, fac eu antrenamente cu ei? Sunt niste tampenii!", a spus Gigi Becali. Intrebat ce se va intampla in ultima etapa, cand Steaua si Gloria se vor intalni in meci direct la Bucuresti, Gigi Becali a raspuns: "Se joaca corect si ultima etapa! Tu vrei sa avem probleme, n-ai vazut, DNA-ul, MNA-ul...". Boss-ul din Ghencea a incheiat triumfator vizita la Buzau: "Cred ca Steaua va lua campionatul!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.