Sport 5 Martie 2008 03:56
Sefii lui CFR au uitat ca echipa lor a fost cea mai avantajata de arbitraje in acest campionat si reactioneaza dur dupa meciul cu Steaua
Liderul din Liga I nu poate uita meciul din Ghencea. CFR a pierdut, scor 1-3, cu Steaua, insa a avut doua penalty-uri pe care "centralul" Al. Tudor, singurul roman din "Premier Class" (al doilea esalon valoric al UEFA), nu le-a acordat. Plecand de la acest fapt, real de altfel, sefii de la Cluj au anuntat ieri ca il vor reclama pe Tudor la forul european.

Presedintele executiv al lui CFR, Iuliu Muresan, a declarat ieri ca gruparea din Cluj va face memoriu la UEFA impotriva lui Tudor. "Vom trimte la Comisia Centrala a Arbitrilor un DVD cu greselile lui Tudor. Sunt peste 30 la numar! Saptamana viitoare, Paszkany va pleca in Elvetia pentru a face memoriu la UEFA! De acum, la derby-uri nu vom juca decat cu arbitri straini. Vom face presiune pentru a realiza acest fapt. Eu mi-am pierdut increderea in arbitrajul romanesc", a spus Muresan. Acesta, care amenintase cu demisia dupa meciul din Ghencea, a spus ca va ramane la CFR. "Nu plec! Daca as pleca, le-as da satisfactie. Am luat decizia sa nu imi dau demisia dupa o discutie cu Paszkany, Andone si jucatorii. A fost o declaratie tactica", a precizat Muresan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.