Sport 5 Martie 2008 03:54
Patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, continua sa isi declare nemultumirea vizavi de implicarea oficialitatilor locale in sustinerea echipei sale de fotbal, cu toate ca zilele trecute a refuzat o finantare de 2,5 milioane de euro.
Concret, Iancu a declarat ca este pregatit sa se retraga de la echipa banateana, lucru care s-ar putea întâmpla în luna iunie, deoarece nu este multumit de modul în care autoritatile locale trateaza clubul. „Sunt pregatit sa plec de la Poli. Am avut primele runde de discutii si se lucreaza la oferta. Încet, încet închei socotelile la Timisoara. Eu nu sunt privit ca investitor la Timisoara. Se uita la mine consilierii locali si judeteni ca la un milog. Au zis ca îmi dau 2,5 milioane de euro pe an pentru morcovi, telina si ceva transport si asternut. Cei de la Consiliul Local vor sa ma transforme într-un functionar public sa vin sa le decontez si mararul, si patrunjelul“, a spus Iancu postului local de televiziune Analog TV. Oficialul lui Poli s-a aratat deranjat de atitudinea autoritatilor locale care amâna sa ia o decizie în privinta implicarii fina
nciare: „Eu o sa fiu la 600 de kilometri de Timisoara dupa alegeri, daca asa procedeaza ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.