Dezvaluirea potrivit careia firma Griro ar putea sa preia Rapidul a aprins imaginatia suporterilor giulesteni, care nu il mai doresc pe George Copos. Potrivit NewsIn, tranzactia dintre Copos si Fathi Taher ar fi fost intermediata de Casa de Avocatura Bostina si Asociatii, aceeasi care a fost implicata in intrarea lui Taher la Electroputere Craiova. Omul de afaceri iordanian a declarat ca este interesat sa cumpere Rapidul. Pana la realizarea acestui vis, el doreste sa construiasca o arena moderna pentru FC Electroputere. Inca de la primele sedinte pe care le-a tinut la Craiova, presedintele Consiliului de Administratie, Fathi Taher, a decis sa construiasca un imens stadion acoperit si sa reinfiinteze echipa de fotbal Electroputere. Faptul a fost confirmat de directorul general al Electroputere SA, Cornel Mondea:

„Aceasta hotarare a fost adoptata in sedinta Consiliului de Administratie si a fost ideea unei persoane (n.r., Taher). S-a propus reinfiintarea clubului sportiv al societatii si, bineinteles, a echipei de fotbal. Acum stiu ca se cauta teren in jurul Craiovei pentru construirea complexului sportiv si a terenului de fotbal“. La randul sau, autorul propunerii, Fathi Taher, a declarat mediei locale: „Am propus sa cumparam 14 hectare de teren undeva in jurul Craiovei. Acolo vom construi un stadion modern, acoperit“.

Totul depinde de calificarea in Liga Campionilor
Gigi Becali a lansat ipoteza ca George Copos doar s-a imprumutat de 30 de milioane de euro de la Fathi Taher, punand gaj 80 la suta din actiunile de la Rapid. “Daca in sase luni plateste banii, clubul ramane al lui. Daca nu plateste, Taher are 80 la suta din Rapid”, a spus finantatorul Stelei, care a explicat de ce a recurs Copos la asa ceva: “Avea nevoie de bani pentru a construi un bloc turn. Nu putea gira cu clubul la banca, deoarece clubul e societate non-profit si nici o banca nu accepta o asemenea garantie. Daca lua din alta parte 30 de milioane, tot trebuia sa dea dobanda la ei. Aceasta a fost cea mai buna solutie”.