Sport 4 Martie 2008 02:15
Dupa victoria in fata lui William Joopy, Lucian Bute a putut sa guste din tortul sau aniversar, dar si din alte mici petreceri organizate in cinstea sa. Si-a facut insa timp si pentru o "escapada" la Montgabriel, unde s-a dat pe partie cu cauciucul.

Incrancenarea si duritatea afisate pe fata lui Bute au disparut imediat ce William Joopy a fost nevoit sa abandoneze lupta, recunoscand suprematia campionului la categoria sa.

Apoi, „Mister KO” a redevenit „Frumuselul”, a inceput sa zambeasca larg si a redevenit omul care a cucerit Canada prin felul sau de a fi in afara ringului, intr-o masura la fel de mare ca „boxerul” invincibil. Dupa ce "vremea faptelor" a trecut, lasand in urma un adversar groggy, Lucian a ajuns la vremea petrecerilor.

Imediat dupa meci a participat la una, la „Cage de Sport”, unde oboseala nu i-a permis sa se distreze decat vreo ora si jumatate. A doua zi dupa meciul cu Joopy, refacut din punct de vedere fizic, relaxat si binedispus, galateanul a raspuns prezent la aproape toate invitatiile venite pe numele sau. Mai intai a fost cu Mihai Leu la o petrecere unde a primit cadou un tricou cu numarul 1 de la nationala de fotbal a Romaniei si unde a putut degusta in sfarsit din tortul urias facut in cinstea sa. Si-a facut timp apoi pentru a iesi la masa si cu suporterii si ziaristii veniti din Romania, alaturi de care a petrecut cateva ore.

Duminica, Bute a simtit nevoia unei relaxari la munte, plecand, alaturi de un grup numeros de prieteni, la Mountgabriel, unde a facut sauna in aer liber sau s-a dat cu cauciucul pe partie. Si ieri a fost o zi plina pentru Lucian, care a inceput insa sa se indrepte cu gandul spre tara. „Gata, acum urmeaza cu adevarat vacanta. Abia astept sa revin in tara sa-mi vad familia. Voi profita de aceasta ocazie, pentru a-l sustine „live” pe Adrian Diaconu, in meciul sau cu Henry. Adrian merita sa fie campion mondial”, a spus Lucian.
declaratie:

„Lucian este un baiat foarte inteligent, care stie foarte bine sa-si apere interesele. El este constient de valoarea sa, insa noi avem multe sa-i oferim. De aceea cred ca vom fi in masura sa facem un anunt oficial in scurt timp”


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.