Sport 4 Martie 2008 14:02
Rapidul ar putea avea in curand un nou patron. Potrivit unor surse convergente din mediul de afaceri si cel sportiv, patronul Rapidului, George Copos, ar fi semnat, cu firma Griro SA, un memorandum de intelegere pentru vanzarea a 80% din actiunile clubului Rapid.

Memormandumul a fost semnat vineri, la ora 19.45.

La semnarea actului au fost prezente cinci persoane: Copos si Taher, avocatii lor, si un martor.

Pe spatele documentului agreat de cele doua parti mai exista un text scris de mana si semnat de catre Taher si Copos.

Pe fiecare pagina a documentului Copos a scris "Asa sa ne ajute Dumnezeu", iar Fati Taher "Asa sa ne ajute Mahomed".

Clauza de confidentialitate privind dezvaluirea informatiilor legate de memorandum prevede penalizari de 1 milion de euro.

Griro a fost preluata in 2003 de firmele Relco SA si Laminate SA controlate de Nicolae Badea si Fathi Taher.

Principalul actionar al Rapidului, George Copos, anuntase in luna ianuarie a acestui an ca intentioneaza sa se retraga din fotbal, mentionand ca este mai decis ca niciodata sa faca acest pas. "Trebuie sa ajut echipa pana la capat, pana in momentul cand ma voi retrage. Totusi, decizia mea de a renunta la fotbal este irevocabila. Nu stiu cand ma voi retrage definitiv", a spus Copos.

Copos a anuntat apoi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se va retrage de la clubul giulestean, pentru ca nu a gasit un investitor potrivit pentru echipa din Grant. "Am vrut sa ma retrag de la Rapid, dar nu am vrut sa vand echipa oricui si cu orice pret. Am dorit sa gasesc un investitor mai puternic decat mine, dar si atasat de Rapid. Nu am vrut sa iau un pret mare, am vrut sa gasesc o persoana care sa aduca un plus Rapidului", a declarat finantatorul.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.