Sport 3 Martie 2008 02:28
Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, spune ca una dintre dorintele sale este sa investeasca la Rapid, dar ca gruparea rapidista nu este de vanzare, desi George Copos anuntase asta.
"E o dorinta a mea, fiecare are dorinte in viata. Dar nu e de vanzare si, cu asta, basta. Nu e nimic concret. Nu am discutat niciodata cu Copos pe aceasta tema. Era un film, parca, «Un tramvai numit dorinta», acum e vorba de un tren numit dorinta", a spus finantatorul gruparii vasluiene. Replica lui George Copos nu a intarziat sa apara. Actualul actionar majoritar al FC Rapid a declarat ca finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, nu se pricepe "la aburi si locomotive, ci mai mult la agricultura". "Domnul Porumboiu este un mare actor de Moldova. Nu am discutat niciodata cu el despre vanzarea Rapidului, dar oricum eu cred ca nu se pricepe la aburi si locomotive, ci mai mult la agricultura", a declarat oficialul giulestean. Intrebat daca intentioneaza ca in vara sa scoata din nou la vanzare actiunile clubului, Copos a preferat sa fie discret. "Nu pot discuta absolut nimic in momentul de fata", a mai spus actionarul rapidist.

Dupa ce anuntase, la inceputul anului, ca intentioneaza sa vanda pachetul majoritar detinut la FC Rapid, George Copos a renuntat la idee saptamana trecuta, motivandu-si pozitia prin faptul ca nu a gasit nici un investitor real care sa cumpere gruparea giulesteana. "Am vrut sa ma retrag de la Rapid. Dar n-am vrut sa vand oricui si cu orice pret Rapidul.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.