Sport 3 Martie 2008 01:03
Fundasul echipei Lazio Roma, Stefan Radu, a primit nota 6 din partea agentiei "Datasport" pentru evolutia din meciul cu AC Milan, incheiat la egalitate, scor 1-1, sambata, in deplasare, in etapa a XXI-a a campionatului Italiei, in care internationalul roman a fost integralist.
Presa din Peninsula a fost extrem de darnica cu afirmatiile la adresa fostului dinamovist, el fiind considerat unul din principalele atuuri ale echipei din capitala impotriva iuresului detinatoarei trofeului Ligii Campionilor. "A asigurat o acoperire discreta pe banda stanga, limitandu-si proiectiile ofensive doar pentru momentele cand era indispensabil", a scris "Datasport", in timp ce cotidianul "Il Tempo" a notat ca evolutia buna a lui Radu pe postul de fundas stanga, alaturi de cea a lui Dabo si de prestatia "laudabila" a aparatorilor centrali, au contribuit la limitarea daunelor in meciul cu AC Milan, in conditiile in care echipa romanului a jucat spre final in zece oameni, De Silvestri fiind eliminat.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.