Gica Hagi, antrenorul lui "Cim Bom", a recunoscut duminica, dupa 0-2 cu Trabzon chiar pe "Ali Sami Yen" ca "a fost o seara neagra pentru noi toti". Rezultatul compromite in mare masura sansele celor de la Galatasaray la castigarea titlului in anul centenarului. Cu sapte runde inainte de finis, Hagi e la sapte puncte in spatele liderului Fenerbahce. Esecul i-a scos din minti pe fani. Daca pana acum au fost aproape de Gica, de data asta l-au contestat pe tehnicianul roman. in loc de "I love you Gica", s-a auzit refrenul "Sa vina imparatul Fatih Terim" sau "Hagi, hotul!", aluzie la incidentul care a avut loc saptamana trecuta, cand Hagi a crezut ca i-a fost furat telefonul mobil la sosirea la Kayseri, dar de fapt acesta se afla intr-un buzunar.

Ce a titrat presa. "GUnes sah, Hagi mat", a scris Sabah, subliniind ca fostul selectioner al Turciei, acum antrenor la Trabzon, a castigat clar razboiul cu antrenorul roman. "... si vraja s-a risipit: 0-2", a titrat Fanatik. "Trabzon i-a spus "stop" Galatei". Fotomac a observat ca e "Anul tristetii": "Gata cu visul castigarii titlului in acest an". in fine, Star a sintetizat: "Trabzon a facut mat, Cim-Bom a abandonat. Fener a sarbatorit".

La finalul partidei cu Trabzon, evenimentele au escaladat: un grup de suporteri a lovit cu pietre autocarul echipei si a cerut conducerii clubului sa demisioneze, grupul fiind dispersat in urma interventiei fortelor de ordine! Alti sustinatori au asteptat sosirea autocarului la baza de la Florya, scandand impotriva lui Gica Hagi. Galata a inregistrat, duminica, prima infrangere pe "Ali Sami Yen" dupa 371 de zile, de la 4 aprilie 2004, scor 1-2 cu Besiktas.

Gica Hagi si fostul suveran al Romaniei, Mihai I, au primit ieri ultimul tip de limuzina BMW seria 7, devenind primii posesori din Romania ai acestui autoturism. "Regele" a venit ieri in tara special pentru a participa la lansarea oficiala a noului model de BMW din seria 7. Limuzina e cel mai de lux produs al concernului bavarez.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.