Sport 1 Martie 2008 02:57
Mircea Rednic, tehnicianul giulestenilor, spune ca nu are probleme cu jucatorii, ca nu pleaca de la echipa si este convins ca alb-visiniii mai au sanse la campionat .

Mircea Rednic era ieri-dimineata mai degraba preocupat de soarta lui Costin Lazar, accidentat la coloana, decat de celelalte probleme de la echipa. Rednic a acceptat sa vorbeasca pentru "Adevarul" despre toate subiectele "fierbinti" din ultima perioada, la timpul prezent si viitor, pentru ca este convins ca mai are multe de facut pentru Rapid.

Adevarul: - Cum mai este atmosfera de la echipa?
Mircea Rednic: Au fost niste zile agitate. Nu poti trece usor peste unele infrangeri care dor. Dar am incredere in baieti ca vor depasi aceste momente si ne va fi din nou bine.

- Sincer, in ce relatii sunteti cu jucatorii? S-a zvonit ca nu va mai vor…
- Relatiile sunt bune. Eu le-am mai spus si o repet. Daca vreodata vor avea vreo nemultumire, sa vina primii la mine si sa-mi spuna, si plec, ca doar nu sunt legat cu lanturi de Rapid. Eu sunt un om deschis, comunicativ, iar cel mai mult tin la jucatorii mei. Deci, nu sunt probleme cu ei, sa se inteleaga bine acest aspect.

- Ati vrut sa demisionati de la Rapid?
- Sunt un tip luptator intotdeauna si nu dezarmez asa usor. E adevarat ca eliminarea din Cupa nu ne-a picat bine, dar in campionat suntem pe locul doi, unul de Liga Campionilor, asa ca nu am motive sa plec. Dimpotriva, am ambitii mari in Giulesti.

- Ca de exemplu?
- Vreau titlul cu Rapid. Chiar daca suntem la opt puncte in spatele CFR-ului, am ambitia sa termin acest campionat pe primul loc.

- Bine, acest deziderat se poate realiza daca Steaua invinge Clujul…
- Si daca noi batem la Galati. Cele trei puncte din meciul cu Otelul sunt vitale. Si le vom obtine, pentru ca avem o echipa buna. Totul depinde de noi de acum inainte.

- Deci, soarta dumnea­voastra nu depinde de acest meci cu Otelul, alt zvon…
- Niciodata! Soarta mea depinde doar de mine. V-am spus, nu am terminat inca munca la Rapid.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.