Sport 1 Martie 2008 02:50
Aflata pe 2, campioana Romaniei isi poate asigura calificarea in semifinale. O eventuala infrangere ar face ca dorita calificare sa depinda de jocul rezultatelor.
Azi poate fi o zi decisiva pentru campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Rm. Valcea, care joaca in a patra etapa a grupelor Ligii Campionilor impotriva rusoaicelor de la Lada Togliatti. Daca Oltchim nu pierde, atunci isi consolideaza locul 2 in clasament si, implicit, o pozitie foarte buna pentru calificarea in semifinale; daca insa paraseste terenul invinsa, echipa din Rm. Valcea cade pe locul 3 si, din pacate pentru ea, va sta la mana rezultatelor din ultimele doua runde pentru a afla daca mai prinde "careul de asi".
Dupa ce a suferit prima infrangere europeana din acest sezon, etapa trecuta, la Gyor (27-30), Oltchim are de demonstrat faptul ca alta e valoarea unor jucatoare precum Luminita Hutupan, Adina Meirosu, Adriana Nechita, Ionela Galca sau Ramona Maier, foarte sterse in partida din Ungaria. "stim ca e un joc capital pentru noi, dar si pentru Lada. Trebuie sa indreptam ce am gresit la Gyor, cu o victorie la Togliatti. Calificarea in semifinale este la indemana noastra", crede Valeria Bese.

La randul sau, Gheorghe Tadici pare a fi destul de ingrijorat de forma fetelor sale. "La Gyor a fost cel mai slab joc al nostru din ultimii doi ani. Am facut prea multe greseli si am ratat prea mult din situatii de unu la unu cu portarul Pálinger. Trebuie sa castigam macar un punct in Rusia, altfel nu vom mai depinde doar de rezultatele noastre, ci si de ale adversarelor. Este multa presiune pentru noi, insa sunt increzator ca vom castiga. Oltchim a jucat mereu bine meciurile decisive", a mai spus Tadici.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.