Azi au loc primele doua meciuri retur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, la Munchen si Milano urmand a fi desemnate primele doua formatii care intra in "careul de asi" al competitiei pentru acest sezon.

Unul dintre "artisti", tehnicianul Jose Mourinho, l-a asigurat pe patronul gruparii Chelsea, Roman Abramovici, ca nu va mai face nimic care sa afecteze imaginea clubului londonez in acest sezon, a anuntat publicatia "The People". "Jose Mourinho si Roman Abramovici au avut cateva discutii pentru a pune capat haosului din culise de la Chelsea. In schimb, Abramovici a spus ca il va face pe Mourinho cel mai bine platit manager din lume", scrie "The People".

Potrivit publicatiei citate, conducerea gruparii Chelsea i-a promis lui Mourinho sprijinul sau total, iar tehnicianul portughez a spus ca nu va mai face declaratii de genul celor care au creat probleme clubului in ultimele sase saptamani. Jose Mourinho ar putea incasa aproximativ 3,7 milioane de lire sterline constand in prime. In cazul in care Chelsea va castiga campionatul Angliei, Mourinho va primi 1,2 milioane de lire sterline, iar daca echipa londoneza va castiga Liga Campionilor in luna mai, tehnicianul portughez va incasa doua milioane de lire sterline.

Ceremonie la sediul clubului Juventus

Reprezentanti ai familiilor victimelor de pe stadionul belgian Heysel, din 1985, se vor intalni, marti, la Torino, cu oficialii cluburilor Juventus si Liverpool, la sediul gruparii italiene urmand sa aiba loc o ceremonie privata, informeaza "The Guardian".
Otello Lorentini, al carui fiu, Roberto, se afla printre cei 39 de suporteri italieni si englezi care au murit, pe 29 mai 1985, in timpul finalei Cupei Campionilor Europeni, disputata de formatiile Juventus Torino si Liverpool, pe stadionul Heysel, a declarat ca ceremonia nu va fi una publica.

Programul sferturilor de finala - retur:

Marti:

Bayern Munchen - Chelsea Londra (in tur 2-4)
Arbitru: Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (Spania)
Inter Milano - AC Milan (in tur 0-2)
Arbitru: Markus Merk (Germania)

Miercuri:

Juventus Torino - Liverpool (in tur 1-2)
Arbitru: Valentin Ivanov (Rusia)
PSV Eindhoven - Lyon (in tur 1-1)
Arbitru: Kim Milton Nielsen (Danemarca)
Toate partidele incep la ora 21.45


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.