Pentru ca Joopy l-a amenintat ca-i va lua centura si-l va reprofila pe hochei, Lucian Bute i-a promis americanului ca-l va face sa-si inghita vorbele.

Lucian Bute a tinut sa treaca rapid peste „ora vorbelor” dinaintea meciului cu Joopy, capitol la care americanul parea intr-adevar superior prin declaratiile acide, anuntand ca-i va raspune acestuia la „momentul faptelor”. Adica in aceasta noapte, cu incepere de la ora 4:45, cand in arena „Centre Bell”, din Montreal, „Mister KO” isi va pune la bataie pentru prima oara „centura cu diamante” a categoriei IBF, castigata anul trecut in fata lui Berrio. William Joopy, adversarul romanului din aceasta noapte, a continuat si ieri, la cantarul oficial, sa para optimist si sigur pe el, aruncand in aer mai multe serii de „lovituri” verbale. Care nu l-au atins insa pe Bute.

„Bute este o vedeta doar aici in Canada, dar dupa ce-l voi scoate din ring ii voi face cadou o pereche de ghete sa se apuce de hochei, sport mult mai apreciat aici. Baiatul asta nu-i de calibrul meu, pentru ca eu am crescut prin-tre cei mai buni boxeri. Ii iau centura si nici macar nu am de gand sa astept 12 reprize pentru asta, pentru ca nu cred ca Lucian imi va rezista atat”, a atacat Joopy.
„Marii boxeri n-au gura atat de mare”

Bute l-a trimis imediat in coltul sau, pentru adevaratul meci, transmitandu-i doar atât: „Marii boxeri n-au gura atat de mare. Nu ma impresioneaza pugilistii care vorbesc atat de mult, ii voi raspunde in ring, nu prin saloane. Acolo, in ring sa-mi arate ce stie. Are experienta, dar eu am incredere in mine si nu-i voi oferi posibilitatea sa se apropie prea mult. Voi lasa pumnii sa vorbeasca”. Antrenorul lui „Mister KO” a fost mai iritat de declaratiile americanului, transmitandu-i acestuia: „Joopy nu-i primul boxer cu gura mare. Si Berrio a venit aici cu la fel de mult tupeu, iar la plecare avea doar capul putin mai mare. Asta e cu americanii, cand ei vorbesc, noi alergam, ne antrenam, iar la final luptam si castigam. Joopy e un boxer infometat, dar dupa meci se va vorbi de el la timpul trecut”, a spus Stephan Larouche.

Petrecere... dupa petrecere
Lucian si-a serbat ieri ziua de nastere printr-o portie suplimentara de efort, pentru a putea trece fara emotii de cantarul oficial. Boxerul galatean a multumit celor care i-au transmis felicitari cu ocazia aniversarii a 28 de ani, anuntand ca petrecerea pentru acest prilej va fi amanata pana dupa meciul cu William Joopy, in care are de gand sa-si faca singur cel mai frumos cadou, o victorie in fata americanului.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.