Capitanul nationalei a gresit la meciul dintre Inter si fosta sa echipa AS Roma (1-1). Radu Stefan a lovit transversala, iar Marius Niculae a provocat panica in Scotia.
Capitanul nationalei Romaniei a fost umilit de fostul sau coleg de la AS Roma, Francesco Totti, in derby-ul etapei din Italia, chiar la o zi dupa ce Cristi Chivu il elogiase pe italian. Fundasul lui Inter a gresit la singurul gol al romanilor, eroarea sa fiind reparata de Zanetti cu trei minute inainte de fluierul final al meciului. Remiza obtinuta de Inter, 1-1, a mai indulcit din criticile la adresa lui Chivu, mai ales ca si alte virtuale pretendente la titlu au terminat la egalitate. Site-ul goal.com a scris ca Cristian Chivu a dovedit siguranta in defensiva, desi a gresit la golul primit de echipa Internazionale Milano, iar pe final a aratat naivitate, atunci cind a executat prost un corner in momentul in care echipa sa cauta sa marcheze golul egalizator. In schimb, agentia Datasport l-a criticat pe Chivu: „A fost imobil la actiunea de gol a lui Totti si nu a demonstrat siguranta cu care ne-a obisnuit“.

Radu Stefan, gafeur in runda precedenta, si-a mai imbunatatit imaginea dupa iesirile in ofensiva la meciul cistigat de Lazio cu 1-0 in fata Regginei. Cotidianul „Il Tempo“ a scris ca fundasul Stefan Radu nu a fost norocos atunci cind balonul trimis de el cu capul a lovit bara transversala, in timp ce Datasport a notat ca „romanul a pus in aplicare sistemul apara si contraataca. Bun in defensiva, periculos pe faza de atac“. Fara Mutu, Fiorentina a invins cu 1-0 pe Livorno si se mentine pe un loc de Liga Campionilor, la doua puncte distanta de detinatoarea acestui trofeu, AC Milan. „Am demonstrat ca sintem puternici si fara Mutu, chiar daca nu este usor sa-l inlocuiesti pe roman. Pentru a ne atinge obiectivul, locul patru in clasament, vom lupta pina in ultimul moment cu AC Milan“, a spus Della Valle, presedintele clubului toscan. In schimb, Codrea a fost integralist la Siena, care a invins cu 1-0 pe Cagliari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.