George Copos nu stia nici ieri care sunt cauzele situatiei de la Rapid, dar a anuntat ca postul lui Mircea Rednic este extrem de sigur.

"Sper ca am suferit doua accidente, dar va spun sincer, pana acum am inregistrat un rezultat foarte prost si unul groaznic. Am discutat cu jucatorii, cu conducerea tehnica si cu cea administrativa pana la ora trei si jumatate. Le-am ascultat nemultumirile jucatorilor si conducatorilor si sper ca la Galati va fi altfel. In plus, sper ca nu se va mai repeta intamplarea de la Constanta, cand nimeni nu a vrut sa preia banderola de capitan", a spus Copos pentru "NewsIn". "Nu stiu ce s-a intamplat in iarna. In acest moment, nu sunt solutii sa iesim din criza, dar este exclus ca Rednic sa fie debarcat. La Rapid o sa vina vara, dar nu va fi furtuna", a incheiat Copos.

O parte dintre giulesteni nu s-au ferit sa arate pe teren, la meciul pierdut cu UnireaUrziceni in Cupa, ca doresc indepartarea antrenorului, cea mai elocventa dovada fiind refuzul mai multor jucatori de a purta banderola de capitan.

Situatia extrem de tensionata de la Rapid, cu acuzele dure ale lui Burdujan la adresa lui Rednic, a explodat miercuri seara la meciul din sferturile de finala ale Cupei Romaniei cu Unirea Urziceni. Jucatorii despre care ZIUA a scris ca doresc cu orice pret sa scape de tehnician, in frunte cu fundasii M. Constantin si Maftei, nu au mai avut nici o jena in incercarea de a forta debarcarea lui Rednic.

Pana si Dan Petrescu era contrariat si surprins la finalul partidei de miercuri seara de faptul ca echipa sa a dominat autoritar jocul cu Rapid. Giulestenii l-au deranjat doar in doua randuri pe Stelea, si nici atunci prea tare, gratie jucatorilor straini, plus Pancu, acestia neparand la curent cu conflictul mocnit din lot. In rest, Maftei s-a dat lovit inainte de pauza, fiind schimbat cu M. Constantin, fundasii s-au intrecut in a face henturi in careu, doar una din cele trei infractiuni de acest gen in prima parte fiind sanctionata cu o lovitura de la 11 metri, ratata de Galamaz. Practic, aparatorii si mijlocasii Rapidului i-au crescut fantastic cota, si asa buna, lui Coman, care a fost obligat la cateva interventii miraculoase pentru ca suspansul partidei sa se mentina si bucurestenii sa nu piarda la scor. Intreaga seara mizerabila a Rapidului s-a incheiat apoteotic, cu 25 de minute in care nimeni nu a vrut sa poarte banderola de capitan! Dupa iesirea lui Maftei, aceasta a fost preluata de Pancu, schimbat si el in minutul 66, iar de aici incolo insemnul de onoare a avut un traseu incredibil: E. Dica, cel caruia "Pancone" i-a pasat-o la iesirea din teren, i l-a aruncat lui M. Constantin, acesta s-a uitat scarbit si a trimis-o mai departe, catre Coman.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.