Dupa infrangerea administrata de „U“ Cluj, patronul „alb-visiniilor“ spune ca nu se mai amesteca in „bucataria“ echipei antrenate de Mircea Rednic.
George Copos a invocat ca principal motiv al deciziei de a nu vinde Rapidul dorinta de a nu periclita sansele la titlu ale echipei. Argumentul a cazut la o zi dupa declaratia sa, Rapid pierzand trena liderului CFR Cluj dupa infrangerea suferita sambata, pe teren propriu, in fata ultimei clasate din Liga I, Universitatea Cluj.

„Am spus ca nu vreau sa periclitez sansele la titlu ale echipei si le-am periclitat. Rapid mi-a scos peri albi. Ce sa fac, daca asa am ales eu sa fiu alaturi de aceasta echipa“, ne-a declarat ieri, resemnat, Copos. El a incercat sa isi asume infrangerea din prima etapa a sezonului de primavara si sa cosmetizeze haosul care a invaluit formatia giulesteana.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.