Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri, ca in urma infrangerii cu Poli Iasi, scor 1-2, vor fi luate masuri impotriva unora dintre jucatorii echipei din Ghencea, pe care ii acuza de "vedetism”.

"O sa vedeti ce se va intamapla la Steaua cat de curand. Exact la meciul cu CFR Cluj. Vor fi schimbari in echipa, cu siguranta, pentru ca nu se poate cu vedetisme. Cu vedetismul nu castigi nimic. Nicolita a ajuns pe la emisiuni de divertisment, cu banderola de indian pe cap. Dica si Goian mergeau pe la Giovani: "Nea Giovani, ce faci nea Giovani, cand plecam?", a declarat Gigi Becali. Acesta a precizat ca jucatorii Stelei nu au de ce sa plece, pentru ca strainii vin in Liga I sa joace pe salarii la fel de mari, informeaza NewsIn.

Oficialul Stelei a continuat mentionand ca nimeni nu are postul de titular asigurat la Steaua, indiferent de nume. "Daca nu le mai arde de fotbal o sa stea pe banca. Nu exista la Steaua niciun contract de titular. I-am spus asta si lui Marius. Jucatorii au contracte de munca pentru fotbalisti, nu de titulari. Asta poate fi un avertisment pentru toti jucatorii Stelei. Oricine poate sa fie rezerva si Nicolita, si Dica, si Goian. Ei sa nu creada ca daca sunt la echipa nationala sunt si titulari la Steaua. Pe mine nu ma intereseaza", a spus Becali, care a precizat ca in cursul zilei de luni va avea o intalnire cu Marius Lacatus si Adrian Ilie pentru a se consulta in privinta schimbarilor de la echipa.

Patronul ros-albastrilor a vorbit si despre implicarea sa la echipa: "Eu nu am spus ca ma bag peste Lacatus, ci ca ma consult cu el, dar o sa facem asa cum vreau si cum imi place mie, si o sa vedeti alta Steaua, si 14 meciuri castigate". Patronul Stelei a explicat apoi ce intelege prin implicare la echipa: "Eu nu-i ordon lui Lacatus, ma consult cu el. La Steaua nu exista un post de titular si de vedeta. Asta inseamna ca ma implic eu, la asta ma refer cand spun eu ca ma implic".

Referitor la declaratiile oficialilor de la CFR Cluj, care au spus ca partida Stelei cu Poli Iasi va fi "o gluma de meci", Becali a declarat: "Astea sunt strategii si bravo lor ca le fac. Ii felicit ca au facut asta si le-a mers. Probabil jucatorii Stelei cand au auzit ca este o gluma de meci, s-au relaxat, e o chestie psihologica. Nu poate sa ii condamne nimeni pe cei de la CFR. Si eu am facut de atatea ori astfel de declaratii".

Patronul Stelei a explicat de ce in Ghencea nu apar rezultatele, desi s-au facut achizitii importante: "Trebuiau sa joace jucatorii care au venit, dar asa a gandit Lacatus meciul. Nu sunt suparat pe el din cauza asta. Nu cred ca prin nefolosirea lui Dayro Moreno a pierdut meciul, pentru ca a jucat si el in a doua repriza si tot am pierdut". Gigi Becali a mai spus ca nu il intereseaza ce cred fanii in privinta faptului ca se va implica la echipa: "C e e important pentru fani? Sa nu ma implic si sa pierdem, sau sa ma implic si sa castigam. Eu cand ma implic, Steaua va castiga 14 meciuri la rand, cum am castigat opt la rand anul trecut".

Latifundiarul a incheiat explicand cum isi va pune planul de a se implica la echipa in aplicare: "Voi vorbi si cu fotbalistii, bineinteles. Asta voi face in primul rand. Vorbesc cu jucatorii sa le spun despre ce e vorba la Steaua, ca poate nu au inteles bine. Si sa nu creada ca au un post de titular pe viata la Steaua".
Steaua a pierdut, duminica, scor 1-2, partida disputata in deplasare cu Politehnica Iasi, din cadrul etapei a 20-a, si se afla la 11 puncte distanta de liderul CFR Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.