Antrenorul roman Cosmin Olaroiu este foarte aproape sa fie demis de la carma echipei Al-Hilal, dupa ce a terminat la egalitate, scor 0-0, cu modesta Al-Qadisiya. Oficialii gruparii arabe au dat de inteles ca Oli are sanse minime sa mai ramana pe banca.
Conducatorii clubului arab s-au aratat extrem de suparati dupa egalul cu Al-Qadisiya, mai ales ca Al-Hilal se afla acum pe locul doi, la sapte puncte in spatele liderului Al-Ittihad, si au dat de inteles ca zilele tehnicianului roman, pe banca gruparii arabe, sunt numarate.

“Olaroiu a facut multe greseli in acest meci si il vom chema sa auzim ce mai are de spus. Din punct de vedere matematic, inca mai pastram sanse sa depasim liderul. Timpul va decide ce se va intampla cu el”, a declarat presedintele clubului arab, Mohamed bin-Faysal, care e hotarat sa-l bage in sedinta pe Oli.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.