Tehnicianul Jose Mourinho l-a asigurat pe patronul gruparii Chelsea, Roman Abramovici, ca nu va mai face nimic care sa afecteze imaginea clubului londonez in acest sezon, a anuntat publicatia "The People". "Jose Mourinho si Roman Abramovici au avut cateva discutii pentru a pune capat haosului din culise de la Chelsea. In schimb, Abramovici a spus ca il va face pe Mourinho cel mai bine platit manager din lume", scrie "The People".

Potrivit publicatiei citate, conducerea gruparii Chelsea i-a promis lui Mourinho sprijinul sau total, iar tehnicianul portughez a spus ca nu va mai face declaratii de genul celor care au creat probleme clubului in ultimele sase saptamani. "S-a scris ca salariul anual care i s-a propus lui Mourinho pentru urmatoarele trei sezoane este de cinci milioane de lire sterline, dar se pare ca de fapt este de sase milioane de lire sterline", noteaza o alta publicatie, "Sunday Mirror". In plus, Jose Mourinho ar mai putea incasa aproximativ 3,7 milioane de lire sterline din prime.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.