Ramasa in urma Realului in Primera Division, Barcelona ii urmareste pe galactici in Liga Campionilor. Turcii apara onoarea Estului.
Primavara a scos Barça din amortire si dupa ce catalanii au mai redus din avansul Realului in fruntea Primerei Division aproape ca si-au asigurat calificarea in sferturile Champions League, dupa prima mansa, jucata pe Celtic Park, din Glasgow. Chiar si Ronaldinho, apatic in ultimele luni, a jucat bine si a dat pasa celui de-al doilea gol marcat de Messi, care a stabilit scorul final la 3-2 si soarta calificarii.

Un 2-0 pentru scotieni este imposibil reusit pe Nou Camp, iar acest lucru il recunoaste si antrenorul lor, Gordon Strachan: „Nu mi-as paria casa ca vom ajunge in sferturi.Mi-au trebuit 35 de ani sa o iau si nu pot sa renunt la ea asa usor. Vom merge acolo si vom da tot ce putem si vom vedea daca putem sa luam ceva pentru noi. Dar va fi foarte greu sa revenim de la un asemenea rezultat“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.