In minutul 73 al intalnirii FC National - Rapid, fanii "alb-visinii" sarbatoreau deja victoria echipei lor favorite care, la momentul respectiv conducea cu 3-0. Burdujan, in minutele 15 si 56, alaturi de Ilyes, in minutul 45, au adus linistea in tabara giulestenilor. Dar finalul de meci avea sa fie de cosmar pentru giulesteni. Jucatorii italianului Landi au marcat doua goluri in mai putin de un minut, prin Olah si Ionut Savu, si au relansat partida. Apoi au ratat pe rand bancarul Sergiu Radu (scapat singur cu portarul Coman) si rapidistul Vasilache (sut in bara transversala).

In prelungirile partidei, in minutul 92, Olah a primit o pasa de la un fundas advers si a restabilit egalitatea. Fluierul de final i-a gasit pe rapidisti prabusiti pe teren, in lacrimi, in timp ce "bancarii" se imbratisau de zor.

"A fost un meci nebun pentru noi pe care l-am inceput foarte bine, reusind sa deschidem scorul. A urmat o perioada inexplicabila, superficiala, prin care am dat prilej Nationalului sa-si creeze doua ocazii foarte bune. Am avut sansa la golul doi, marcat impotriva cursului jocului. Am dat dovada de lipsa de profesionalism, pentru ca in mai putin de un minut am primit doua goluri. O echipa care are 3-2 in deplasare in ultimul minut nu are voie sa primeasca gol pe contraatac. Pentru noi sunt doua puncte imense pe care le-am pierdut", a rabufnit Lucescu Jr. care l-a acuzat pe centralul Balaj ca a acordat prea usor lovitura libera indirecta la faza in care FC National a marcat primul gol.

"Incepusem bine repriza a doua, am marcat pentru 3-0, insa a urmat acea lovitura libera pentru o infractiune inexistenta, dupa parerea mea. Vrem sa beneficiem si noi de erori de arbitraj, deoarece pana acum s-a intamplat numai in sens invers", a concluzionat tehnicianul giulestean. Mijlocasul rapidist Robert Ilyes a declarat ca ii este rusine pentru faptul ca echipa sa a fost egalata dupa ce a condus cu 3-0. "Nu am cuvinte, e o prostie rar vazuta in fotbalul romanesc", a comentat mijlocasul. De partea cealalta, fotbalistii de la FC National au recunoscut la unison ca, la scorul de 3-0 pentru Rapid, nu s-au mai gandit ca pot egala.

"Nu stiu cine mai credea la 3-0 ca putem reveni. Mie mi-era frica ca vom mai lua inca doua. Nu se poate spune ca am jucat cu ambitie, pentru ca asa joc mereu. Nici noi nu mai speram, dar cred ca meritam acest rezultat de egalitate", a declarat fundasul gazdelor, Ionut Rada, care, pe parcursul jocului, a fost tinta predilecta a suporterilor rapidisti. Cu un minut inainte de pauza, un fan al Rapidului aflat la tribuna I a incercat sa-l nimereasca pe Rada cu un telefon mobil. Acesta a gresit tinta, dar, spre surpriza generala, jucatorii de pe banca de rezerve a Nationalului i-au inapoiat suporterului telefonul mobil, jucatorii crezand ca acesta a fost aruncat din greseala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.