Fostul star al fotbalului englez, Paul Gascoigne, a fost arestat miercuri seara sub incidenta Legii sanatatii mintale (Mental Health Act), relateaza NewsIn.

"Am primit o plangere impotriva unei persoane in varsta de 40 de ani ce statea intr-un hotel. A fost retinuta in baza Legii sanatatii mintale", a spus un purtator de cuvant al politiei engleze, fara sa dea numele lui Gascoigne, pe care presa l-a aflat ulterior.

Mental Health Act este o lege adoptata de Parlamentul britanic in anul 1983, prin intermediul careia orice persoana cu devieri de comportament poate fi retinuta si tratata impotriva vointei sale.

Ultima data antrenor la Kettering Town, Paul Gascoigne a evoluat la Newcastle United, Tottenham Hotspur, Lazio si Rangers, iar pentru nationala Angliei a bifat 57 de partide. Fostul mijlocas este recunoscut pentru desele probleme pe care le-a avut cu consumul excesiv de alcool.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.